KRIMINALAC (PO)ČETNIK: Mutne rabote banjalučkog „pojačanja“ na listi Nebojše Vukanovića, posla ima i za istražne organe…

Naime, Vukanovićevo „banjalučko“ političko pojačanje na društvenim mrežama javno se hvali Ilegalnom proizvodnjom i prodajom otrova.

  • Mini market

  • 28. Sep. 2022  28. Sep. 2022

  • 2

"Slobodna Bosna" nedavno je izvijestila kkao je na skupu Za pravdu i red liste Nebojše Vukanovića u banjalučkom Metalu, za povjerenika Liste u Banjoj Luci imenovan Milan Minja Savanović.

Milan Minja Savanović, po zanimanju je veterinar, ranije nije bio politički aktivan. Pobijedio je u svom naselju Kočićev Vijenac na nedavnim izborima za Savjete mjesnih zajednica u Banjaluci.

Novo Vukanovićevo „pojačanje“ hvali se četničkom ikonografijom na društvenim mrežama, veliča ratnog zločinca Ratka Mladića, i baš kao i Vukanović  negira genocid u Srebrenici. "Slobodna Bosna“ izdvojila je nekoliko njegovih objava koji o tome svjedoče.

No, nije Savanović poznat samo po pročetničkim objavama na društvenim mrežama, zbog mutnih rabota banjalučkog „pojačanja“ na listi Nebojše Vukanovića, posla ima i za istražne organe.

Naime, Vukanovićevo „banjalučko“ političko pojačanje na društvenim mrežama javno se hvali Ilegalnom proizvodnjom i prodajom otrova.

Prodaja ilegalnih otrova preko društvenim mreža traje već neko vrijeme, a narudžbe stižu i iz susjedne Srbije.

Inače, Savanović je nositelj Liste za pravdu i red Nebojše Vukanovića u izbornoj jedinici 3 u Banjoj Luci.

S obzirom da su ovakve radnje krivično djelo, postavlja se pitanje finansira li Vukanović na ovaj način izbornu kampanju svoje liste!?

(SB)

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...