NAKON ČETIRI DECENIIJE KARIJERE: Tom Hanks priznao koliko je dobrih fimova snimio (FOTO)

Dobitnik Oscara najavio je svoj nadolazeći roman, "The Making of Another Major Motion Picture Masterpiec"', koji izlazi 9. maja 2023.

  • Show

  • 28. Sep. 2022  28. Sep. 2022

  • 0

Oskarovac Tom Hanks (66) je glumio u gotovo 100 filmova, ali u novom intervjuu za magazin People rekao je da misli da su samo četiri od njih prilično dobra.

"Niko ne zna kako nastaje film, iako svi misle da znaju. Snimio sam gomilu filmova, a četiri su prilično dobra, mislim. I još uvijek sam zadivljen kako filmovi nastaju. Od ideje do slike na ekranu, cijeli proces je čudo", rekao je Hanks.

 Elvis special screening - London (Foto: Ian West/PRESS ASSOCIATION)

Dobitnik Oscara najavio je svoj nadolazeći roman, "The Making of Another Major Motion Picture Masterpiec"', koji izlazi 9. maja 2023. Knjiga je izmišljena priča o stvaranju filma o superherojima vrijednog više miliona dolara i stripa koji ga je inspirirao, navodi 24sata.hr.

Hanks je glumio u nekim od najslavnijih filmova u kinematografiji tokom svoje karijere duge četiri decenije, uključujući 'Forrest Gump' i 'Philadelphia', koji su mu donijeli Oscara za najboljeg glumca. Također je bio nominiran za Oscara za filmove 'Brodolom života', 'Big', 'Spašavanje vojnika Ryana', ali nije jasno koje svoje filmove glumac smatra najboljima.

"Snimanje filmova je vrlo težak posao tokom jako dugog vremenskog razdoblja koji se sastoji od toliko puno trenutaka radosti nasuprot jednakom broju osjećaja samoprijezira. To je najveći posao na svijetu i najzbunjujućiji posao za koji znam", rekao je glumac.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...