NEVRIJEME U HRVATSKOJ: Žestoka kiša potopila Rijeku, auti zarobljeni pod vodom... (VIDEO)

Nekim zgradama u centru grada su poplavljeni ulazi.

  • Hronika

  • 28. Sep. 2022  28. Sep. 2022

  • 1

Kasno poslijepodne Rijeku i okolicu pogodio je snažan pljusak koji je s dolaskom večeri uzrokovao bujične poplave širom grada i mnogobrojne probleme u prometu, javlja RIportal.

Ljudi su "zarobljeni" u svojim vozilima, a promet je blokiran. Mnogi čitatelji javljaju o problemima na koje su naišli u prometu, od izbijenih šahtova do bujica koje onemogućavaju normalnu vožnju.

Reporteri "Novog lista" javljaju da su brojne ceste potpuno zakrčene autima koji stoje u vodi. Nekim zgradama u centru grada su poplavljeni ulazi, piše Novi List.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...