REPREZENTATIVAC SLOVENIJE U CENTRU SKANDALA: Supruga saznala sve -"Kako možeš biti tako glup“!?

Ubrzo su slovenski nogometaš i supruga izbrisali zajedničke fotografije s društvenih mreža, a više nisu dostupne ni sporne fotografije i snimke ludog provoda.

  • Sport

  • 29. Sep. 2022  

  • 0

S osvojenim bodom protiv Švedske u gostima (1:1), slovenska nogometna reprezentacija potvrdila je ostanak u grupi B Lige nacija.

No, veliki uspjeh izabranika Matjaža Keka zasjenio je incident u kojem je sudjelovao Benjamin Verbič.

Navodno se slovenski veznjak, u pauzi između dva susreta Lige nacija, zabavljao s dvije djevojke, i to u alkoholiziranom stanju. Uskoro su procurile fotografije, ali i snimke ludog provoda koje su ugledalo svjetlo dana u slovenskim, ali i europskim medijima.

Oglasila se i Verbičeva supruga, Alina koja je objavila još jednu snimku ludog provoda njenog supruga s nepoznatim djevojkama:

"Sram vas bilo. Zabava u reprezentativnoj pauzi je normalna ako ste okruženi normalnim ljudima. Stvarno mi nije jasno kako možeš biti tako glup", poručila je supruga slovenskom nogometašu koji je sve demantirao.

Ponudio je i svoje objašnjenje medijima u Sloveniji:

"Fotografije i snimke je objavila moja bivša partnerica, majka mog djeteta. Objavljeni materijal je jako star, sve što je napisala je čista laž", poručio je.

Ubrzo su slovenski nogometaš i supruga izbrisali zajedničke fotografije s društvenih mreža, a više nisu dostupne ni sporne fotografije i snimke ludog provoda.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...