URNEBESNO, IZ SRBIJE: Parizanovo ispadanje iz Kupa gledali iz "vip lože"...

Oni koji su ostali bez ulaznica morali su smisliti kako gledati povijesnu utakmicu.

  • Šareni svijet

  • 29. Sep. 2022  

  • 0

Ispadanje FK Partizan u 1/16 finala kupa kod drugoligaša Radničkog iz Sremske Mitrovice odjeknulo je Srbijom te se smatra jednom od najvećih sramota u povijesti beogradskog velikana.

Partizan je sve do sudačke nadoknade vodio 1:0, ali je onda domaćin pogodio za 1:1 i penale. U raspucavanju je Partizan promašio sva četiri jedanaesterca te je Radnički senzacionalno prošao iako su njegovi igrači zabili samo dva. Utakmica se igrala na stadionu koji ima donekle zvučno ime "Agropapuk Arena", ali je zapravo provincijsko igralište s malim tribinama.

Oni koji su ostali bez ulaznica morali su smisliti kako gledati povijesnu utakmicu.

Fotografija koja prikazuje trojku koja je meč gledala tako što se popela na: bicikl, ljestve i stolicu postavljenu na kolut za kablove postala je viralna.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...