U NOVOM UREDU NA KOVAČIMA: Zlatko Lagumdžija posjetio reisa Kavazovića

Reis Kavazović je zahvalio Lagumdžiji na njegovom stalnom nastojanju da na valjan način promovira interese Bosne i Hercegovine.

  • Društvo

  • 29. Sep. 2022  29. Sep. 2022

  • 0

Reisu-l-ulemu Husein-ef. Kavazovića danas je u njegovom uredu na Kovačima posjetio Zlatko Lagumdžija.

On je reisu-l-ulemu izvijestio o aktivnostima koje Fondacija Društva zajedničkih vrijednosti poduzima na međunarodnom planu promovirajući Bosnu i Hercegovinu kao zajedničku domovinu različitih kultura i tradicija, javlja Mina.

Reis Kavazović je zahvalio Lagumdžiji na njegovom stalnom nastojanju da na valjan način promovira interese Bosne i Hercegovine, te izrazio nadu da će on u budućnosti biti veoma važan i koristan zagovarač bosanskih interesa u svim bitnim razgovorima o našoj zemlji. 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...