KRATKA SUKNJICA, VELIKI PROBLEMI: George Clooney priskočio u pomoć svojoj lijepoj supruzi Amal…

George Clooney i supruga Amal izgledali su vrlo sretno i zaljubljeno dok su ih paparazzi ulovili ispred restorana u New Yorku.

  • Show

  • 30. Sep. 2022  

  • 0

Glumac George Clooney i supruga Amal imali su poseban razlog za slavlje, a to je osma godišnjica njihovog braka, a paparazzi su ih ulovili ispred jednog restorana u New Yorku gdje su večerali.

Amal je na sebi imala kratku zebrastu suknjicu koja joj je u jednom trenutku mogla napraviti probleme.

Glumac je oduvijek bio džentlmen, a to je dokazao i ovog puta dok je držao svoju ženu za ruku te joj drugu ruku stavio na leđa te joj pomagao da se kreće u visokim petama.

Za Entertainment Tonight progovorio je o njihovoj vezi. George je rekao da "nema loše strane" kada je u pitanju brak s Amal:

"Osam godina! I rekli su da neće potrajati. Sve u vezi s mojom ženom je na neki način čarobno, kao što mislim da su svi shvatili kad su je vidjeli i čuli što ona predstavlja. Jednostavno nema mane!".

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...