ADNAN ŠTETA ODGOVORIO DEŽURNIM KRITIČARIMA: "Bavio sam se svojim poslom, sarajevska pruga je više od projekta"

- Izabrao sam da budem na strani projekata, razvoja i građana, ne na strani odgovaranja na razne političke opstrukcije i komentare, kazao je ministar Šteta

  • Politika

  • 30. Sep. 2022  30. Sep. 2022

  • 0

- Bavio sam se svojim radom. Nisam odgovarao na optužbe, a pročitao sam sve neutemeljene informacije koje su plasirane u javnost. Neću ni sada, poručio je na svom Facebooku Adnan Šteta, ministar saobraćaja Kantona Sarajevo. 

Šteta je još napisao i ovo:

- Reći ću vam: Izgradnja sarajevske pruge je više od projekta.Više od hiljadu članaka i priloga je objavljeno samo o pruzi, najvećem infrastrukturnom projektu, što pozitivnih, što negativnih. Kao i u svakom i u ovom projektu je bilo velikih izazova.

Za svakog radnika na pruzi, za svakog čovjeka koji radi na projektu, za svakog stanovnika našeg kantona koji je strpljivo čekao novu sarajevsku prugu, za mene kao ministra saobraćaja. Izabrao sam da budem na strani projekata, razvoja i građana, ne na strani odgovaranja na razne političke opstrukcije i komentare.Idu izbori.

Ovo mjesto bi bilo najbolje za život, da se svi koji budu izabrani bave radom, ne pričama.

Tako ćemo moći naprijed.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...