AKCIJA SLUŽBENIKA POLICIJSKE STANICE: Pronađen veći zasad indijske konoplje

Policijski službenici Policijske stanice Maglaj su na teško pristupačnom lokalitetu riječnog korita u mjestu Liješnica, Maglaj, pronašli veći zasad stabljika indijske konoplje.

  • Hronika

  • 30. Sep. 2022  30. Sep. 2022

  • 0

Prilikom vršenja uviđajnih radnji pronađena je veća količina stabljika, visine od 30 do 340 cm, a pronađeni biljni materijal će biti dostavljen Odsjeku za kriminalističku tehniku i KDZ radi vršenja potrebnih vještačenja.  

Uviđaj je izvršio istražitelj Policijske stanice Maglaj, a o navedenom događaju upoznat je dežurni kantonalni tužilac, prenosi Fena.

Službenici Policijske stanice Maglaj nastavljaju s prikupljanjem operativnih saznanja u cilju otkrivanja i procesuiranja osobe koja je izvršila sporni zasad i bila uključena u proces proizvodnje i uzgoja opojne droge i time počinila krivično djelo neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.  

Akcija je nastavak planiranih aktivnosti na sprečavanju i suzbijanju zloupotrebe opojnih droga na području općine Maglaj, saopćeno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...