LJUBAV IZ KRIMINALNOG PODZEMLJA: Kćerka slavnog engleskog nogometaša u vezi sa sinom mafijaškog bossa?!

Influencerica (18) nedavno se vratila kući s odmora na Ibizi, gdje je Lee viđen kako upija zrake sunca u njenom društvu

  • Show

  • 02. Okt. 2022  

  • 0

Kćerka bivšeg engleskog nogometaša Stevena Gerrarda, Lilly-Ella, navodno hoda sa sinom irskog mafijaškog bossa Liama ​​Byrnea.

Influencerica (18) nedavno se vratila kući s odmora na Ibizi, gdje je Lee viđen kako upija zrake sunca u njenom društvu, piše The Sun.

Lee (23), čiji je otac šef operacija narkokartela u Britaniji i Irskoj, stajao je leđima okrenut kameri dok je gledao prema moru, a fotografije su objavljene na Instagramu. Tako se može vidjeti i njihov nacrtani portret.

imageLee Byrne (Foto: Instagram/lilly Ella Gerrard)

Njegov otac Liam i dalje je glavna meta irske policije koja istražuje navodne aktivnosti kartela Kinahan i bande koju je Visoki sud nazvao ‘Organizirana kriminalna grupa Byrne‘, a na čijem je on čelu. Njegov sin Lee nije upleten u kriminalno podzemlje i prije je hodao s influencericom Daisey O‘Donnell, ali su se razišli početkom ove godine, piše Daily Mail.

imageLilly-Ella Gerrard (Foto: Instagram/lilly Ella Gerrard)

Njegov otac Byrne navodno je postao desna ruka Daniela Kinahana u Britaniji nakon što je njegov šogor Thomas ‘Bombarder‘ Kavanagh zatvoren 2019. zbog posjedovanja pištolja za omamljivanje.

Byrne je pobjegao iz Irske nakon što je Ured za kriminalnu imovinu 2019. zaplijenio njegovo bogatstvo vrijedno milione funti. Također su zaplijenjeni deseci automobila, nakit, bankovni računi i njegova kuća na Raleigh Squareu u Crumlinu, koja je navodno bila opremljena sobom za paniku, što je potpuno sigurna soba koja se zatvara iznutra i u koju se ukućani mogu zavući ako im neko provali, te jacuzzijem.

Za Byrneom se navodno još uvijek traga te se istražuju aktivnosti najviših članova kartela Kinahan. Među zatvorenima je i Byrneov rođak ‘Debeli‘ Freddie Thompson, koji služi doživotnu kaznu zbog pomaganja u izvršenju gangsterskog ubojstva Davida ‘Daitha‘ Douglasa u Dublinu 2016. godine.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...