VEDRANA BOŽINOVIĆ POZIVA DA SE IZAĐE NA GLASANJE: "Lako je sjediti u mraku. Upalite svjetlo!"

"Ja još uvijek vjerujem u snagu pojedinca i vjerujem u to da kada se mnogo pojedinaca udruži, da mogu nešto da naprave", kaže Božinović

  • Politika

  • 02. Okt. 2022  

  • 0

Ugledna bosanskohercegovačka glumica Vedrana Božinović odazvala se pozivu Delegacije Evropske unije u Bosni i Hercegovini da agitira za što masovniji izlazak na današnje izbore.

"Izaći na izbore zato što je lako sjediti u mraku i govoriti da je mrak, ali treba neka energija da se upali svjetlo.

Ja još uvijek vjerujem u snagu pojedinca i vjerujem u to da kada se mnogo pojedinaca udruži, da mogu nešto da naprave", istakla je.

Ona je otkrila da jako voli domaću kuhinju, ali i priznala da - zbog dinamičnog života - često bude "osuđena" na brzu hranu. Kad je tako, kaže da se najčešće odlučuje za kombinaciju brze dostave domaće kuhinje.

Štikle, kaže, ne preferira. Radije patike.

Otkriva i da je nekada imala tremu pred premijere. Sada je fokusirana na probe i smatra ih najznačajnijim dijelom svog glumačkog posla.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...