KOD VUČIĆA UVIJEK DRAMA: "Za šest mjeseci može da nestane sve ono..."

Danas je na sastanku sa Orbanom i Nehammerom.

  • Regija

  • 03. Okt. 2022  03. Okt. 2022

  • 2

"U našim zemljama ljudi nisu navikli na ovakve krize. Sve što smo u poslednjih 10 godina uradili, sve može da nestane za šest meseci, i ne našom krivicom", rekao je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić danas na trilateralnom sastanku s premijerom Mađarske Viktorom Orbanom i kancelarom Austrije Karlom Nehammerom.

Kako je istakao, nije pitanje samo to da li će biti dovoljno gasa za domaćinstva.

"Šta ćemo sa kompanijama? One neće moći da izdrže, zatvaraće se šoping-molovi, jer ne mogu da plate energiju. Mi ne možemo da se merimo sa Nemcima, oni kompanijama mogu da dostavljaju pare, a šta mi da radimo? Odakle da dajemo? Svi smo u groznoj situaciji... Da kažu da je mir sutra, ja bih skakao do plafona", rekao je Vučić, prenose srbijanski mediji.

"Danas smo razgovarali o svim važnim i teškim pitanjima sa kojima se suočavamo. I energetika i finansijska situacija... Svi smo pritisnuti. Znamo svi koliko će teško biti premostititi jesen, zimu, a bogami i proleće. Mislim da će još gora biti sledeća zima", naveo je Vučić.

Istakao je da, kada je riječ o rezervama gasa, svako čuva svoje.

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...