Jeste li znali
MUDRI JAPANCI: Ove namirnice pomažu mozgu koji stari, a nisu dio mediteranske prehrane
Prije 14 min0
Iako nije najzdravija varijanta nekada je dobro počastiti se ovako bogatim okusima.
Gastro
03. Okt. 2022 03. Okt. 2022
0
Sastojci:
1 šolja riže
1 luk
50 gr gauda sira
50 gr parmezana
50 gr mozzarelle
50 gr gorgonzole
ulje
so
biber
Priprema:
1. Na maslinovom ulju izdinstajte sitno sjeckani luk dok ne omekša.
2. Dodajte rižu i kratko popržite dok ne pobijeli.
3. Dodajite malo po malo vode dok riža ne bude gotova.
4. Dodajte narendane sireve i miješajte dok se ne otope.
Prijatno!:)
(SB/Domacica.com)
Jeste li znali
MUDRI JAPANCI: Ove namirnice pomažu mozgu koji stari, a nisu dio mediteranske prehrane
Prije 14 min0
Kultura
SARADNJA BiH I UNESCO-a: Nominacija Vjetrenice i sevdalinke među prioritetima
Prije 16 min0
Svijet
VIŠE RANJENIH: U novim izraelskim bombardovanjima Gaze ubijeno najmanje devet osoba
Prije 20 min0
Ekonomija
ODLAZE LI BANKOMATI U PROŠLOST: Uveden novi sistem isplate
Prije 25 min0
Gastro
BIVŠI MESAR OTKRIO SVE TRIKOVE: Zbog načina na koji nas varaju u mesnicama dao otkaz
17. Apr. 20240
Gastro
KORISTAN SAVJET: Uz ovaj trik ćete lako moći prepoznati i kupiti najslađu papriku
16. Apr. 20240
Gastro
BOLJI NEGO IZ PEKARE: Ovaj recept za domaći kruh pravi je hit na internetu, otkrijte i zašto… (VIDEO)
18. Apr. 20240
Gastro
KULINARSKI TRIK - HIT NA INTERNETU: Pogledajte kako od jedne litra mlijeka napraviti više od kilogram sira… (VIDEO)
17. Apr. 20240
trenutak ...
Komentari - Ukupno 0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.