TRENER INTERA: "Barcelonu moramo udariti u pravom trenutku!"

Meč između Intera i Barcelone igra se sutra sa početkom od 21:00h.

  • Sport

  • 03. Okt. 2022  03. Okt. 2022

  • 0

Inter u jednom od derbija trećeg kola grupne faze Lige prvaka dočekuje Barcelonu u okršaju koji bi mogao da bude presudan za plasman u osminu finala.

Neroazzurri ne dočekuju duel u dobrom raspoloženju. Doživjeli su izabranici Simonea Inzaghija poraz na Giuseppe Meazzi od Rome, te dodatno zaostali za vodećima. A kako su i jedni i drugi pretrpjeli poraz od Bayerna, jasno je da bi neko od dvije ekipe vrlo lako mogao da ispadne. Zbog toga ovaj meč ima ogroman značaj i svaka greška se skupo plaća.

“Težak je trenutak zbog prethodnih rezultata. Mislim da smo odigrali dobru utakmicu protiv Rome, zaslužili smo bolji rezultat. Ali, svjesni smo da moramo da pružimo više. Igramo protiv odličnog tima, imaju visok kvalitet u svakoj liniji tima. Ali treba da budemo odlučni i treba da zadamo udarac u pravom momentu” rekao je Inzaghi.

Meč između Intera i Barcelone igra se sutra sa početkom od 21:00h.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...