"AJKULA" IZ HURGADE "IZVISILA" ZA MANDAT: Joldžićeva osvojila najmanje glasova na listi SNSD-a

Najbliža Joldžićevoj, po broju osvojenih glasova, nalazi se Dijana Grbić, direktorka Narodnog pozorišta RS, koja je na listi SNSD-a osvojila 3.755 glasova.

  • Mini market

  • 04. Okt. 2022  

  • 1

Direktorka Centra za socijalni rad u Banjaluci, Irena Joldžić, koja se u javnosti proslavila video-snimkom sa plaže u Hurgadi kad je sebe predstavila kao novog narodnog poslanika, kako stvari stoje, u naredne četiri godine taj „film“ ipak neće gledati, piše Srpskainfo.

Naime, prema preliminarnim rezultatima izbora za Narodnu skupštinu Republike Srpske u izbornoj jedinici 3, koje je objavio CIK na osnovu obrađenih 76,94 odsto biračkih mjesta, Joldžićeva je osvojila najmanje glasova od 17 kandidata SNSD na izbornoj listi za parlament Srpske. Prema objavljenim podacima, za Joldžićevu je glasalo samo 3.580 birača.

Ruku na srce, Joldžićeva se nije nalazila pri vrhu liste kandidata SNSD-a u navedenoj izbornoj jedinici, već naprotiv na predzadnjem, 16. mjestu, ali je, primjera radi, čak hiljadu glasova više od nje osvojio Srđan Mazalica, koji se na nalazio na posljednjem, 17. mjestu.

Najbliža Joldžićevoj, po broju osvojenih glasova, nalazi se Dijana Grbić, direktorka Narodnog pozorišta RS, koja je na listi SNSD-a osvojila 3.755 glasova.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...