MESSI SE VRAĆA KUĆI: Od 1. jula naredne godine...

(...) ponovo će biti član Barcelone.

  • Sport

  • 04. Okt. 2022  04. Okt. 2022

  • 0

Španski Mundo Deportivo prije nekoliko trenutaka donio je nevjerovatnu vijest - Messi se vraća kući.

Prije nekoliko dana objavljena je vijest kako je Lionel Messi odbio poptisati novi ugovor sa Paris Saint Germainom, Joan Laporta je na press-konferenciji rekao kako će sve dati od sebe da Argentinca vrati kući, a danas je iz Španije stigla vijest koja praktično zatvara krug.

Nju je donijela tamošnja novinarka Veronica Brunati koja kaže kako će Messi od 1. jula naredne godine i zvanično postati novi/stari igrač Barcelone.

Messi je Camp Nou napustio prošlog ljeta nakon 20 godina provedenih u klubu. Za ovaj tim je odigrao 778 utakmica, postigao 672 gola i upisao 303 asistencije.

U Parizu je prošle sezone imao dosta skroman učinak od 11 golova i 15 asistencija, dok je ovu sezonu krenuo mnogo bolje. Na 12 mečeva postigao je 7 golova i upisao 8 asistencija.

(N1) 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...