OVO JE DO SADA NAJOZBILJNIJI OKRŠAJ: Informer brani Vučića od napada sa Dodikovog portala!

U ovom prljavom tekstu, piše Informer, Srbija i Vučić sumnjiče se i kao oni koji stoje iza najavljenih protesta u Republici Srpskoj zbog navodne “izborne krađe”!

  • Mini market

  • 04. Okt. 2022  05. Okt. 2022

  • 2

Na portalu banjaluka.net, privatnom portalu Igora Dodika, sina Milorada Dodika večeras je objavljen najprljaviji mogući tekst protiv predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, piše Informer, tabloid pod kontrolom Vučićevog režima. 

U tekstu pod naslovom "Biračko mjesto Andrićev venac" navodi se da Vučić stoji iza odluke Jelene Trivić da u izbornoj noći proglasi pobjedu i da tako izazove političku krizu u Republici Srpskoj!?!

Informer / Screenshot

U ovom prljavom tekstu, piše Informer, Srbija i Vučić sumnjiče se i kao oni koji stoje iza najavljenih protesta u Republici Srpskoj zbog navodne “izborne krađe”!

"Postoji anegdota o tome kako je Ivica Dačić saopštio Slobodanu Miloševiću rezultate izbora 5. oktobra 2000. godine. Kad ga je Milošević pitao jesu li pobijedili, Dačić mu je odgovorio: 'Naravno, šefe. Ali oni su bili bolji'. Ovom anegdotom moglo bi se objasniti i ono što se desilo 2. oktobra 2022. godine u PDP-u.

Nije tajna da su tada stranci odigrali veliku ulogu u smjeni Miloševića, a petljanja je bilo i u ove izbore. Samo ovaj put za potrebe nekih drugih produžena ruka bila je iz Beograda. Potpis tamošnje vlasti može se vidjeti u onoj rečenici Jelene Trivić prilikom obraćanja:

'Slijedićemo nacionalnu politiku koja se kreira u Beogradu'. U tom trenutku mnoge stvari su postale jasnije. Iako su pročitali brojna biračka mjesta u prilog svojoj tvrdnji da pobjeđuju, čini se da im je presudan faktor za proglašenje pobjede bilo ono koje nisu javno rekli, a to je ono sa Andrićevog venca, gdje se nalazi palata Predsjednika Srbije...", citira Informer pisanje portala bliskog Miloradu Dodiku koje naziva "sramnim"

Informer dodaje da se prema njihovim saznanjima iz Predsjedništva Srbije, Aleksandar Vučić od nedelje do danas nije čuo ni sa kim iz izbornog štaba opozicije u Republici Srpskoj.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...