VELIKI POVRATAK: Rihanna otkrila kako se osjeća u vezi nastupa na poluvremenu Super Bowla 2023. godine (FOTO)

Rihannin nastup na poluvremenu obilježit će njen veliki povratak muzici s obzirom na to da je njen posljednji album "Anti" izašao prije šest godina.

  • Show

  • 05. Okt. 2022  05. Okt. 2022

  • 0

Poznata pjevačica s Barbadosa, Rihanna, prekinula je šutnju o svom iščekivanom nastupu na poluvremenu Super Bowla sljedeće godine.

Pjevačica je izlazila iz dućana u Los Angelesu kada ju je paparazzo upitao kako se osjeća u vezi svoga nastupa.

"Nervozna sam, ali također uzbuđena", otkrila je.

Iako nije davala nikakve informacije, paparazzo ju je upitao s kime će dijeliti pozornicu, hoće li to možda biti njen partner i otac njezina djeteta A$AP Rocky, na što je samo slegnula ramenima.

Rihannin nastup na poluvremenu obilježit će njen veliki povratak muzici s obzirom na to da je njen posljednji album "Anti" izašao prije šest godina, navodi Jutarnji.hr.

Vijest da će nastupati na poluvremenu Super Bowla 2023. pjevačica je potvrdila fotografijom na svom Instagram profilu na kojoj u ruci drži loptu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...