''I TAKO POČINJE AVANTURA": Udaje se Iva Majoli, objavljena njena fotografija u vjenčanici (FOTO)

Bivša teniserka iz Hrvatske ranije je pokazala kako se priprema za vjenčanje

  • Show

  • 06. Okt. 2022  06. Okt. 2022

  • 0

Iva Majoli danas se u Milanu udaje za talijanskog poduzetnika Roberta Calegarija. Ivine prijateljice objavljuju fotografije nastale prije vjenčanja.

Jedna od uzvanica je i Ivina prijateljica i bivša teniserka Mara Santangelo. Ona je objavila fotografiju s Ivom i pokazala u kakvoj vjenčanici se udaje.  

alt

Majoli je za vjenčanje odabrala bijelu haljinu s prorezom na nogama te V-izrezom koji je naglasio njen dekolte. Uz haljinu nosila je i sako sa srebrnim detaljima. Cijelu kombinaciju upotpunila je srebrnim štiklama. U rukama je držala buket bijelih ruža.

Bivša teniserka iz Hrvatske ranije je pokazala kako se priprema za vjenčanje. Objavila je fotografiju na kojoj se uz buket ruža i šampanjca mogu vidjeti šljokičaste salonke brenda Christian Louboutin uz fotografiju na kojoj piše znakovita poruka: ''I tako počinje avantura."

 alt

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...