OGLASIO SE OTAC DJEČAKA: "Čuvajte svoju djecu od društvenih mreža..."

Dragi prijatelji čuvajte djecu od interneta i društvenih mreža, meni i mojoj porodici uništavaju život već dvije godine.

  • Hronika

  • 09. Okt. 2022  

  • 2

Otac dječaka koji je prijetio da će silovati maloljetnice po Bihaću oglasio se kako bi objasnio cijelu situaciju.

Njegovo saopćenje prenosimo u cjelosti:

"Nisam čovjek koji voli bilo šta komentarisati na internetu, ali ovaj put moram zbog mojih prijatelja koji mi šalju poruke i pitaju šta se to dešava, a ne mogu svima pojedinačno odgovoriti.

Dragi prijatelji čuvajte djecu od interneta i društvenih mreža, meni i mojoj porodici uništavaju život već dvije godine.

Naime prije dvije godine kreće linč i internet nasilje nad mojim sinom koji je tad imao 15 godina. Prvo su na instagramu sa lažnih profila sa njegovom eksplicitnom slikom objavili da je silovao dvije djevojčice u Bihaću od 11 i 13 godina.

Nakon nekog vremena opet objava da je silovao dvije djevojčice u Travniku od 13 i 14 godina, a da smo ja i moja supruga policijski službenici i toliko smo moćni da smo to sve zataškali sa tužilaštvom i sudovima.

Kasnije ide objava sa njegovom slikom da se objesio jer tobože nije mogao podnijeti to što je uradio.

Zadnje je ovo što se djeli snimak gdje on izjavljuje da je to uradio. Snimak je nastao prije 7-8 mjeseci kad se zbog sveg linča, odbačenosti, straha, pravdanja da nešto nije uradio, revolta snimio isti i nekom ga naivno poslao, a taj neko je to čuvao do sad i objavio. Sve izrečeno neopravdavam ali to je izjavilo dijete od 16 godina tad koje je bukvalno linčovano, i šta je u njegovoj glavi bilo tad da tako nesto izjavi zna on

Ogorčen sam na institucije ove države jer sam svaki od ovih navoda prijavljivao MUP , FUP, Tužilaštvu USK-a što je na kraju rezultiralo sa dvije krivične i par prekršajnih prijava. Država za koju časno i pošteno nosim grb i značku, za koju se zamjeram sa svim onim ljudima sa one strane zakona nije odradila ono što joj je obaveza i zaštitila jedno dijete, jednog tinejdžera koji treba sad da živi punim plućima, a ne da gleda kad će ga neki idiot polomiti na cesti za nešto što nije uradio.

Hvala svim mojim prijateljima koji su se javili na podršci, mi ćemo i ovo izdržati uz Božiju pomoć.

Čuvajte djecu od zla zvanog “Internet” i našeg primitivnog društva".

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...