DODIKOV BOŠNJAK DENIS ŠULIĆ KRITIKUJE OPOZICIJU: "PDP i SDS otrgli partije od naroda"

"Čitava opozicija imaće 25 poslanika u NSRS, a sam SNSD 30", rekao je Šulić

  • Politika

  • 09. Okt. 2022  

  • 3

"PDP i SDS su neodogovornim ponašanjem otrgli partije od naroda", poručio je Denis Šulić, potpredsjednik Narodne skupštine RS.

"PDP zajedno sa SDS-om manipuliše, i oni su jedine političke partije na nebu RS koje se bave takvim stvarima. Svaki put kada izgube, uvijek je identična priča. Uvijek su oni pookradeni, pričaju i izbornim mahinacijama. Svoju manipulaciju u izbornoj noći oni čuvaju ovim protestima", naglasio je Šulić.

On se dotakao i protesta opozicije.

"Opozicija ima pravo da iskaže svoj stav, sve dok on nekoga ne ugrožava. I ovi porotesti pokazuju da njihova mantra da je SNSD režim nije tačna, jer da jeste, zar bi bilo protesta i šetnji. Čitava opozicija imaće 25 poslanika u NSRS, a sam SNSD 30, što samo govori koji je to narod koji će izaći na ulicu. U svakom slučaju protesti ne smiju da ugrožavaju javni red i mir - naglašava Šulić.

Šulić je ponovio da je bilo grešaka i nepravilnosti na nekim biračkim mjestima, ali da oni nisu mogli uopšte uticati na krajnji rezultat izbora, a istakao je i odličan rezultat SNSD-a u Izbronoj jedinici 2, odakle i on dolazi.

"SNSD je u izbornoj jedinici 2 ostvario jedan od najboljih reultata, od sedam mandata za NSRS, SNSD je osvojio četiri mandata, uz pobjede Milorada Dodika i Željke Cvijanović", rekao je Šulić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...