BOSANSKA ADELE: Pogledajte kako je Ivana iz Banje Luke seznacionalnim nastupom žiri i publiku u Supertalentu ostavila bez teksta (VIDEO)

Od 4. godine se bavi pjevanjem, a njezina je tetka profesorica pjevanja, pa se uz slušanje njezinih predavanja odlučila i sama početi baviti pjevanjem.

  • Show

  • 10. Okt. 2022  

  • 0

Zaigrana, vesela i ponizna Ivana Dugonjić sa svojim 17 godina jednostavno se ušetala na pozornicu iako joj je to prvi veliki nastup.

Izabrala je tešku pjesmu, ali ona joj nije bila kamen spoticanja, nego ulazna karta za daljnje natjecanje u Supertalentu jer žiri je naprosto bio oduševljen.

„Kad sam te vidjela toliko si došla zaigrana, vesela, puna pozitive, vrckava djevojčica. A onda potpuna transformacija. Toliko si dobra da bi svaki dugački komentar bio suvišan“, kratka je bila Maja, a Fabijan dodao: „Ono što se meni jako sviđa je to što ti jako razmišljaš o tome što pjevaš. Govoriš taj tekst. A tu je ono gdje nastaje to čudo koje onda mi svi upijamo. I molim te eto je stvarno najbolja stvar na svijetu. Samo to radi i to je to!“

Svojim komentarom Martina je obilježila cijeli nastup: „Ivana mislim da nosiš više talenata i da svaki od tih talenta nosi svoju snagu, posebnost i u konačnici odgovornost. Možda će doista ova emisija odrediti tvoj životni put. Jer imaš jednu predivnu i pozitivnu životnu energiju. U tvom slučaju, interpretacijski, ti si meni u ovoj pjesmi bila bolja od Adele!“

Ivana Dugonjić pohađa 3. razred katoličke gimnazije u Banja Luci. Optimist je koji rado daje savjete drugima te za sebe kaže da je iznimno emotivna, pogotovo kada je riječ o obitelji. S bratom radi kod roditelja u trgovini par sati i za to bude plaćena.

Od 4. godine se bavi pjevanjem, a njezina je tetka profesorica pjevanja, pa se uz slušanje njezinih predavanja odlučila i sama početi baviti pjevanjem.

Pogledajte dio njezinog senzacionalnog nastupa u Supertalentu.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...