SVADBA U ZNAKU HERCEGOVACA: Kćerka legendarnog rukometaša udala se za poznatog trenera, kuma joj je bila supruga nogometaša…

Par je već dugo u vezi, a svojim zarukama pohvalili su se na Instagram profilu.

  • Estrada

  • 11. Okt. 2022  

  • 0

Kćerka legendarnog rukometaša i trenera Nenada Kljajića, Petra, udala se za fitness trenera Dragu Pezića.

Na njihovom vjenčanju pjevala je Zsa Zsa koja je i sama podijelila par storija sa svečanog događaja. 

Od poznatih gostiju bili su i pjevačica Neda Parmać, ali i influencer Kristijan Iličić.

Petra je za kumu odabrala Dinu Dragiju, suprugu nogometaša Tina Jedvaja, sina nekadašnjeg prvotimca FK Velež Zdenka Jedvaja, kojoj je ona također bila kuma na njezinom vjenčanju. Nažalost, Tin zbog nogometa nije mogao prisustvovati veselom događaju.  

Drago je na svom Instagram storiju objavio niz videa na kojima je pokazao kako je izgledao odlazak po mladu, a podijelio je i storije prijatelja koji su snimali prvi ples i trenutke iz sale.

Par je već dugo u vezi, a svojim zarukama pohvalili su se na Instagram profilu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...