HDZ OBJAVIO VIDEO: "Ovo su ruski igrači, jedan do drugoga..."

HDZ je objavio snimku koja se sastoji od dijelova ranijih govora hrvatskih političara.

  • Regija

  • 15. Okt. 2022  

  • 4

Premijer Hrvatske Andrej Plenković prije nedavno je kazao da neko izvana ruši vladu optuživši pritom opoziciju. Plenković nije rekao o kome se radi, ali je rekao da će se to istražiti. 

U javnosti je teza da je Plenković, govoreći o vanjskom faktoru, mislio na Rusiju. Od tada traju prepucavanja opozicije i HDZ-a o tome ko je veći ruski igrač.

HDZ je objavio snimku koja se sastoji od dijelova ranijih govora Raspudića, Beljaka, Katarine Peović, Milanovića...

"Grmoja opet infantilno mulja. Pita se tko su „ruski igrači”, a pravi se da ih ne vidi pred vlastitim nosom. Tu su, jedan do drugog, Nino Raspušenko, “Za Putina i Krst časni” Miletić & njihov zajednički idol Milanović, portparol “nepobjedive ruske vojske”. MOST-om drmaju ubačeni kremljanski padobranci, a u Grmoje su kratke noge - kako i kaže stara izreka iz doline Neretve", navodi se u opisu videa.

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...