HAOS U BRATUNCU: Vozilima presreli, pa brutalno pretukli policajca, završio je u bolnici...

Policijskog službenika M.Ј. noćas su na putu u mjestu Bjelovcu kod Bratunca presrela dva vozila iz kojih je izašlo deset nepoznatih osoba koje su ga napale i udarale palicama, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik .

  • Hronika

  • 16. Okt. 2022  

  • 3

Policijskog službenika M.Ј. noćas su na putu u mjestu Bjelovcu kod Bratunca presrela dva vozila iz kojih je izašlo deset nepoznatih osoba koje su ga napale i udarale palicama, saopćeno je iz Policijske uprave Zvornik .

Napad se dogodio u trenutku kada je policajac bio van dužnosti i kada je vozio automobil, navodi se u saopćenju.

- Licu M.Ј. su tom prilikom nanesene tjelesne povrede i napravljena je materijalna šteta na njegovom putničkom motornom vozilu, a povrijeđeni je upućen u Јavnu zdravstvenu ustanovu Bolnica Zvornik na liječenje - saopćeno je iz Policijske uprave Zvornik.

O događaju je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina koji se izjasnio da se radi o krivičnim djelima tjelesna povreda i oštećenje i oduzimanje tuđe stvari.

Policijski službenici PU Zvornik pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina preduzimaju sve mjere i radnje iz svoje nadležnosti u cilju pronalaska izvršioca ovih krivičnih djela.

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...