DRAMATIČNE SCENE IZ TREBINJA: Trener Zrinjskog u fizičkom obračunu s navijačima Leotara, sve je snimila kamera... (VIDEO)

Nakon što je utakmica u Trebinju završena neriješenim rezultatom 1:1 , uslijedile su nemile scene.

  • Sport

  • 17. Okt. 2022  

  • 1

Prvo je zaiskrilo na press konferenciji nakon utakmice između Leotara i Zrnjskog. Naime, jedna osoba se vulgarnim tonom  obratila treneru gostiju iz Mostara, spominjući Nemanju Bilbiju, strijelac jedinog gola za Plemiće. Kasnije se saznalo da se radi o Srđanu Kuljiću, članu stručnog štaba domaćih.

"Kome psuje majku mrtvu Bilbija ovdje sada? Svi nama psuje majke mrtve, je li vam to klub? Sram vas bilo. Pa se ugledajte... Pitajte ga šta radi. Psuje mrtve majke jer nema dovoljno tople vode, sram vas bilo", kazao je Kuljić, a pokušavao ga je smiriti trener Leotara Marko Maksimović.

Na internetu se pojavio i snimak u kojem se vidi da je ispred stadiona došlo do fizičkog sukoba između više osoba.

U sukobu je učestvovao trener gostiju Sergej Jakirović, te nekoliko igrača domaćeg tima.

"Nemoj, nemojte to, ljudi“, čulo se u gužvi.

Nekoliko učesnika ovog incidenta našlo se i na podu, jedan od njih je kondicioni trener HŠK Zrinjski koji je malo prije toga nasrnuo s leđa na jednog od učesnika incidenta.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...