NEZAPAMĆEN SKANDAL U HERCEGOVINI: Zbog ovoga bi trener Zrinjskog mogao biti isključen iz bh. nogometa...

Iako se skandal dogodio jučer popodne, niti jedan mediji u RS-u pod kontrolom Dodikovog režima nije objavio vijest o nezapamćenom skandalu u bh. nogometu.

  • Sport

  • 17. Okt. 2022  17. Okt. 2022

  • 7

Na snimku koji se pojavio na društvenim mrežama jasno se vidi kako trener Zrinjskog Sergej Jakirović fizički nasrće na kapitena Leotara Đoku Milovića dok se u pozadini čuju glasovi, vjerovatno igrača Zrinjskog: "Ne šefe, nemoj šefe".

U istom trenutku dok Jakirović nasrće na Milovića sa leđa skače jedan od članova stručnog štaba Zrinjskog, Marin Ivančić, i nogom udara kapitena Leotara. Par minuta kasnije i njega neko iz mase udara i tu se završava jedan od snimaka koji su ugledali svjetlo dana.

Fudbalski savez Bosne i Hercegovine će morati provesti istragu i postupiti onako kako im Disciplinski pravilnik nalaže.

A, ukoliko istraga bude sprovedena bez pritisaka sa strane i odluke Disciplinske komisije budu donesena na osnovu onog šta piše u samom Pravilniku, Jakirović i Ivančić neće više raditi u bh. fudbalu.

Ono što je posebno zanimljivo je šutnja režimskih medija u bh. entitetu Republika Srpska.

Iako se skandal dogodio jučer popodne, niti jedan mediji u RS-u pod kontrolom Dodikovog režima nije objavio vijest o nezapamćenom skandalu u bh. nogometu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...