SUSJEDI POLUDJELI ZA DINOM MERLINOM: Turneja sarajevskog muzičara rasprodana do posljednjeg mjesta, otkrio je detalje iz ljubavnog života…

U suprugu je zaljubljen od svoje 17 godine, cijeli život je praktički prošao sa ljubavi svog života.

  • Show

  • 18. Okt. 2022  

  • 0

Kada su u pitanju koncerti pjevača Dine Merlina vrlo teško je naći kartu za turneju u Hrvatskoj jer se one brzo rasprodaju, a za In Magazin Nove TV ispričao je i kako to sve postiže.

-To je jako lijep osjećaj, ako srce pjeva neku iskrenu pjesmu – onda to dođe i do drugih srca. Ovo je malo i neočekivano, ovakav odgovor publike, nismo očekivali ovako nešto. Međutim, ja vjerujem u ono da sve ono od prije što si radio, te stiže u sadašnjosti. Dakle, nema puta koji kreće niotkuda, nije to došlo s neba pa u rebra, nego smo dugo i naporno radili. Evo, koliko radim 37 godina – ja ne volim te nekakve obljetnice", ispričao je.

Dino je nedavno proslavio 60. rođendan….

"Eto, možeš zamisliti 60. rođendan. Je, bilo je to neki dan, tačnije 12.09., a ja se osjećam dobro. Hvala Bogu zdrav sam, još se nisam povukao s bojnog polja, tog istraživanja, radoznalosti. Volim stvarati, volim svirati, raditi. Volim fizičke poslove raditi na svašta sam ja spreman. Volim sve što voli normalan svijet. Živim taj svoj obiteljski život, imam ženu, djecu i unuče", nasmiješeno je rekao.

U suprugu je zaljubljen od svoje 17 godine, cijeli život je praktički prošao sa ljubavi svog života.

"Jako sam sretan tu, jednostavno tu morate imati sreće. Ne možeš biti u 17. godini da ti tu sad nešto biraš. Koda sam imao sreću da se zaljubim u tu ženu, ona tada nije imala niti 17 godina i eto živimo život, živimo sreću. Maloprije sam je nazvao, prije nego što sam izašao iz hotela da joj poželim laku noć i da lijepo spava", kaže Dino.

Za vjenčanje ju je doslovno ukrao, a ispričao je i kako je to izgledalo…

"To je izgledalo tako da mi nismo imali razumijevanja od strane njezinih roditelja jer ona je bila iz bogate begovske kuće. Uvijek su postojale razlike pa između ostalog i klasne. Bojim se da je to još uvijek aktuelno. Tako da mi smo se zabavljali, ai vidio sam i ja da to ide u krivom smislu i njezini roditelji su stalno zatezali. Prije nego što je to puklo, ja sam je jednostavno ukrao i u autobusom smo pobjegli u Dubrovnik na naš medeni mjesec", prisjetio se pjevač.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...