NEVJEROVATNA PLJAČKA U HERCEGOVINI: Muškarac iz Bileće osumnjičen za...

Na osnovu prikupljenih informacija policijski službenici su stekli osnov sumnje da je izvršilac krivičnog djela teška krađa lice T.S.

  • Hronika

  • 18. Okt. 2022  

  • 0

- Lice iz Bileće čiji su inicijali T.S. osumnjičeno je da je u Gacku ukralo pet krava i time nanijelo štetu od 12.500 КM, saopšteno je iz Policijske uprave Trebinje.

Iz policije su naveli da je jučer jedno lice prijavilo da mu je od četvrtka, 13. oktobra, ukradeno pet krava.

Prijavilac je štetu procijenio na 12.500 КM.

Na osnovu prikupljenih informacija policijski službenici su stekli osnov sumnje da je izvršilac krivičnog djela teška krađa lice T.S.

Nakon kompletiranja predmeta, izvještaj o počinjenom krivičnom djelu biće dostavljen u redovnoj proceduri Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...