INOVATIVNI RAMBO AMADEUS: Napravio "Nadcast", pa dao detaljinje objašnjenje publici (VIDEO)

"Ako nađete negdje nešto zanimljivo što sam rekao , u video ili audio formi, okačite ovdje, ako je vrijedno pažnje – ubacićemo ga u playlistu NADCAST", dodao je Rambo.

  • Show

  • 18. Okt. 2022  18. Okt. 2022

  • 1

Muzičar Rambo Amadeus obavijestio je publiku da pokreće nadkast, uz objašnjenje da i nad “podkastom ima podkast”.

"Tako nekako, počeću da sakupljam i objavljujem na jednom mjestu zanimljive isječke iz intervjua, ima more toga, a ideja je, ipak, napraviti neki red. Takođe, puno ljudi želi da im dam intervju za njihov podkast. Uslov je – da snimak prvo ide na NADCAST, logično", napisao je muzičar, pa potom zatražio pomoć prijatelja.

"Ako nađete negdje nešto zanimljivo što sam rekao , u video ili audio formi, okačite ovdje, ako je vrijedno pažnje – ubacićemo ga u playlistu NADCAST", dodao je Rambo.

Njegov nadkast već ima i prvu priču na zvaničnom YouTube kanalu muzičara.

"Evo neke priče koja mi je dopala ruku, da li je plod mašte ili ima uporište u dokumentima, stvarno nemam pojma", Rambov je poziv za gledanje, navodi Antena M. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...