ILI JE NEMIR, ILI JE STRAST: Poznata glumica snimljena u strastvenom zagrljaju s drugim...

Svoju vezu održavaju poprilično tajnom, ali znatiželjni fotografi ipak su ih uspjeli uhvatiti na njihovim romantičnim večerama.

  • Show

  • 19. Okt. 2022  

  • 0

Glumicu Lucy Boynton koja je javnosti poznata po vezi s glumcem Ramijem Malekom u San Pedru su paparazzi uhvatili u strastvenom zagrljaju s drugim.

Lijepa plavkosa djevojka u moru se ljubila s drugim muškarcem, kolegom s kojim snima novi film ''The Greatest Hits''. Lucy je s kolegom snimila romantične scene u moru unatoč hladnijem vremenu, a odmah po izlasku iz mora glumci su se ogrnuli dekama i obukli odjeću kako bi se utoplili.

S obzirom da je i sam glumac, partner Lucy Rami Malek ne bi trebao biti ljubomoran na ovakve scene, ali upravo na setu i u takvim scenama, rodila se hemija i između njih dvoje.

Rami i Lucy zajedno su od 2019. godine i upoznali su se na snimanju filma "Bohemian Rhapsody" u kojem je Malek glumio Freddieja Mercuryja i za tu ulogu dobio Oscara, a Lucy je utjelovila njegovu djevojku Mary Austin.

Svoju vezu održavaju poprilično tajnom, ali znatiželjni fotografi ipak su ih uspjeli uhvatiti na njihovim romantičnim večerama.

Foto: Profimedia

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...