SRĐAN MAZALICA O NOVOM BROJANJU GLASOVA: "Ne mogu da pobijede SNSD sa naših 220.000 birača"

Mazalica je naglasio da je ponavljanje izbora za predsjednika Srpske od početka cilj opozicije, te da su to, vjerovatno, isplanirali i u samoj izbornoj noći kad su vidjeli prve rezultate koji im nisu išli u korist.

  • Politika

  • 19. Okt. 2022  

  • 2

Ako ponovno brojanje glasova za predsjednika Republike Srpske ne pokaže velike razlike u rezultatima, onda zahtjeve opozicije za ponavljanjem izbora treba posmatrati isključivo kao neprijateljski čin prema Srpskoj, jer bi to usporilo proces formiranja vlasti i rješavanja važnih problema koji čekaju, smatra narodni poslanik iz SNSD Srđan Mazalica.

Mazalica je naglasio da je ponavljanje izbora za predsjednika RS-a od početka cilj opozicije, te da su to, vjerovatno, isplanirali i u samoj izbornoj noći kad su vidjeli prve rezultate koji im nisu išli u korist.

– Sva ujdurma oko nezakonitog `ponovnog kontrolnog brojanja` ima za cilj ponavljanje izbora i opstrukciju sprovođenja izbornih rezultata i formiranja vlasti u Srpskoj – naglasio je Mazalica u izjavi za Srnu.

Komentarišući izjavu predsjednika “Liste za pravdu i red” Nebojše Vukanovića da je “jedina normalna kazna zabraniti SNSD”, Mazalica kaže da bi Vukanović, izgleda, najviše volio da zabrani pravo glasa biračima SNSD-a.

– Možda Vukanović poziva i Nijemca Kristijana Šmita da taj posao uradi za njega, pošto on, kao ni čitava opozicija, ne mogu da pobijede SNSD sa naših 220.000 birača – naglasio je Mazalica.

On smatra da Vukanović RS vraća i u srednji vijek i turski period, kad su postojali više i manje vrijedni građani, kao što sada misli da trebaju više i manje vrijedni birači.

– SNSD je narodna stranka koja dobija povjerenje građana upravo zato što sluša narod i artikuliše njegove interese. Zabraniti SNSD znači zabraniti volju građana, narodne interese i demokratiju u Republici Srpskoj” -naglasio je Mazalica.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...