NOVI AŽURIRANI IZBORNI REZULTATI: Potvrđen peti mandat kandidata "Pokret za državu" u NSRS

"Lako bi se moglo dogoditi da još jedan, takozvani "borac za pravdu" u RS-u, nakon što se prebroje svi glasovi, izgubiti jedan kompezacioni mandat i to u korist kandidata sa liste "Pokret za državu".

  • Politika

  • 20. Okt. 2022  20. Okt. 2022

  • 0

"Kad neko želi zlo drugome, vrati mu se kao bumerang. PDP je, nakon današnjeg unosa glasova, izgubio mandat u NS RS.

"Pokret za državu" je dobio novi mandat. Idemo dalje", napisao je na svom Facebook profilu Sevlid Hurtić, izabrani poslanik u Narodnu skupštinu RS, sa liste koalicije "Pokret za državu".

"Podnose tužbe protiv mene i još nekih Bošnjaka za navodne zloupotrebe, a evo šta se događa.

Ko je kome dopisivao, ko je ispravno, a ko nije ispravno brojao. Danas je i zvanično potvrđeno da je Amina Kavazović sa liste "Pokret za državu" budući poslanik u NS RS.

Ako nisu znali, ovi što se tobože "bore za pravdu" da im pojasnim – ovo je direktna intervencija Allaha dž.š.

Bit će još pravde", kazao je za Politicki.ba Sevlid Hurtić iz Doboja budući poslanik u NS RS.

PDP je, prema dosadašnjim informacijama imala 9 mandata u NS RS i to 6 direktnih i tri kompezaciona, dok je po najnovijem prebrojavanju glasova izgubila jedan kompezacioni mandat.

"Lako bi se moglo dogoditi da još jedan, takozvani "borac za pravdu" u RS-u, nakon što se prebroje svi glasovi, izgubiti jedan kompezacioni mandat i to u korist kandidata sa liste "Pokret za državu".

Samo treba sačekati da se prebroje svi glasovi", poručuje Hurtić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...