PRAVOBRANILAC BOSNE I HERCEGOVINE MLAĐEN MANDIĆ: "ATV diskredituje sve što nije po volji režimu"

"Istakao je da ATV i njihovi izvori služe samo za plasiranje neistina", rekao je Mandić.

  • Politika

  • 21. Okt. 2022  21. Okt. 2022

  • 1

"ATV po zna koji put prema dobro savladanom Gebelsovom receptu iznosi jos jednu laž u cilju diskreditacije svega što njihovom režimu nije po volji."

Saopštio je ovo Mlađen Mandić, pravobranilac Bosne i Hercegovine reagujući na pisanje režimskih medija da je on jedan od organizatora navodnog protesta ispred CIK-a, piše BN televizija.

"Laž je da sam na bilo koji način, bio bilo gdje sa svojim bratićem Vladom radio organizacije bilo čega, a kamoli neke proteste za koje nisam ni čuo", naglasio je Mandić, koji je i profesor na Pravnom fakultetu u Istočnom Sarajevu.

Istakao je da ATV i njihovi izvori služe samo za plasiranje neistina da bi, kako kaže, na bilo koji način opravdali postojanje panike zbog očitih neregularnosti izbornog procesa.

"Pitam se odakle tolika panika u redovima ATV i njihovih vlasnika da im se pričinjavaju neki sastanci "radi pritiska" na CIK ili je istina da oni upravo to rade lažima i obmanama", zaključio je Mandić.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...