NIKŠIĆ NAJAVIO POLITIČKI POTRES: „Postoji ponuda o programskoj koaliciji sa SDA, Komšić mi je rekao da oni sigurno neće u koaliciju sa…“

Lider SDP-a BiH govorio je o mogućoj koaliciji sa SDA.

  • Politika

  • 26. Okt. 2022  

  • 3

-Postoji ponuda o programskoj koaliciji sa SDA, kazao je lider SDP-a BiH Nermin Nikšić za TVSA, te otkrio kako je razgovarao s liderom Demokratske fronte Željkom Komšićem, koji mu je navodno kazao da DF sigurno neće u koaliciju sa SDA u Kantonu Sarajevo, te kako će ta stranka najvjerovatnije u opoziciju kada je u pitanju vlast u Kantonu Sarajevu.

Nikšić je otkrio i da mu je lider DF-a u ragovoru kazao kako je još rano za odluku o koaliciji na državnoj i entitetskoj razini.

-Komšić mi je rekao da je još rano za takve odluke, kazao mi je da će kantonalnim odborima stranke prepusti odluke s kim će koalirati, kazao je Nikšić.

Pogledajte video.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...