XAVI RAZOČARAN NAKON DEBAKLA OD BAYERNA: "Moramo se suočiti sa stvarnošću..."

Koliko je Bayern bio moćan, otkriva i podatak da je Barcelona u 95 minuta igre nije uputila niti jedan udarac u okvir Bayernovog gola.

  • Sport

  • 27. Okt. 2022  

  • 1

Bayern je u utakmici 5. kola skupine C Lige prvaka pobijedio Barcelonu 3:0 i tom pobjedom kolo prije kraja osigurao prvo mjesto. U osminu finala će iz te grupe s njim i Inter, dok Barcelona, nakon što odigra susret s Viktorijom iz Plzena, pada u Europa ligu. Strijelci u Bayernovoj petoj pobjedi u grupi bili su Sadio Mane, Eric Maxim Choupo-Moting i Benjamin Pavard.

"Moramo se suočiti s realnošću. Na gostovanju u Münchenu smo bili bolja ekipa, ali danas se uopće nismo takmičili, mislim da je na nas jako utjecala činjenica da smo ranije ispali. Bayern je bio bolji. Mi smo trebali pobijediti u Münchenu. Grupa je bila vrlo komplicirana i svašta nam se izdogađalo u Ligi prvaka", rekao je nakon utakmice trener Barcelone Xavi Hernandez.

Koliko je Bayern bio moćan, otkriva i podatak da je Barcelona u 95 minuta igre nije uputila niti jedan udarac u okvir Bayernovog gola.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...