UŽAS U SUSJEDSTVU: Ruski bračni par doživio horor, fasada pala na njihovu bebu

Bilo je pitanje momenta kada će fasada da otpadne

  • Hronika

  • 29. Okt. 2022  

  • 0

Beba stara svega pet mjeseci povrijeđena je danas u Knez Mihailovoj ulici kada se na kolica obrušio dio fasade jedne zgrade.

Dijete je zadobilo povrede glave i hitno je prevezeno u Urgentni centar.

Očevidi događaja kažu za Telegraf.rs da se sve odigralo brzo i da je bilo strašno.

"Majka i otac su sa bebom ulazili u pasaž kad se obrušila fasada. Bilo je stravično, to je tako puklo. Komad je udario dijete u glavu, majka mu je vadila šut iz uha", objašnjava za Telegraf.rs radnica lokala u pasažu gdje se nesreća dogodila.

Kako dodaje, bilo je pitanje momenta kada će fasada da otpadne i rekla da su komšije prijavljivale jer su padale cigle.
I radnici u lokalu strahuju za svoju bezbednost.

"Skoro sam iznajmila lokal, uvijek s oprezom izlazim napolje. Bojim se da izađem da počistim ovaj šut ispred. Pitanje je kada će opet da padne na nekog, pa da bude kobno. Hvala Bogu pa je dijete živo", kaže naša sagovornica.

Kako saznajemo, zgrada je stambeno-poslovni prostor i datira iz 1938. godine.

Oni koji su se zatekli na licu mjesta kažu da ko zna šta bi bilo da dijete nije bilo u kolicima.

Napolju su se okupili potreseni stanari i prolaznici, koji su bijesni jer su više puta upozoravali da može ovako nešto da se dogodi.

Na licu mjesta su i pripadnici policije koji vrše uviđaj, a sada je postavljena i traka oko objekta, kako ne bi moglo da se prolazi.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...