"TETOVIRALA" DVOMJESEČNU BEBU I IZAZVALA BURNE REAKCIJE: Snimak od milion pregleda

Je li ovo uopće legalno? Mislila sam da se ne smije tetovirati nekoga ko je mlađi od 16 godina.

  • Šareni svijet

  • 29. Okt. 2022  

  • 0

Tattoo umjetnica iz Las Vegasa našla se pod paljbom kritika i negativnih komentara nakon što je na TikTok profilu objavila snimak bebe koju ''tetovira''.

U videu koji je dosad pogledalo preko milion ljudi, vidi se beba stara otprilike dva mjeseca kojoj artistica pod imenom Ayalatattoo na nogu lijepi naljepnicu koja se obično na tijelo stavlja netom prije tetoviranja.

Iako se kasnije ispostavilo da se zapravo radilo o lažnoj tetovaži i bezopasnoj tinti koja se bez problema ispire s kože, umjetnica ipak svojim bizarnim videom nije uspjela izbjeći osuđujuće komentare.

Je li ovo uopće legalno? Mislila sam da se ne smije tetovirati nekoga ko je mlađi od 16 godina. Nadam se da je ovo samo bezvezna šala – jedan je od komentara korisnika koji nisu mogli vjerovati da bi neko svojevoljno tetovirao tako malu bebu. S druge strane, bilo je i onih kojima je cijela ideja bila urnebesno smiješna i simpatična.

Pa vidi se jasno da ona samo lijepi naljepnicu bebi na nogu, ništa više od toga. Zar stvarno mislite da bi bilo koji profesionalac bio toliko glup i išao tetovirati bebu od dva mjeseca? Opustite se, molim vas – napisao je ispod spornog snimka jedan korisnik TikToka.

Video pogledajte OVDJE.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...