IVICA PULJIĆ, IZ WASHINGTONA: Senada Hadžifejzovića poznajem 40 godina. Nismo se nas dvojica slagali oko…

Iz Washingtona se na društvenim mrežama oglasio i čuveni bh. novinar, dugogodišnji dopisnik Al Jazeere Ivica Puljić.

  • Vijesti

  • 31. Okt. 2022  31. Okt. 2022

  • 5

Nižu se reakcije nakon što je iz RAK-a najavljeno da će uslijediti rigorozne mjere prema Senadu Hadžifejzoviću zbog navodene izjave o Miloradu Dodiku.

Iz Washingtona se na društvenim mrežama oglasio i čuveni bh. novinar, dugogodišnji dopisnik Al Jazeere Ivica Puljić.

-Senada Hadžifejzovića poznajem 40 godina. Nismo se nas dvojica slagali oko kompliciranih stvari. Ali, jedno je sigurno - Senad nije glup čovjek i nije nasilnik. Pogledao sam i preslušao 5, 10, 15 puta. Rekao je umiri. Smjeni, smiri, umiri... Ja sam uz njega 100 posto, poručio je Puljić.

Podsjetimo, nakon što je iz RAK-a (Regulatorna agencija za komunikacije BiH) najavljeno da će uslijediti rigorozne mjere prema Senadu Hadžifejzoviću zbog navodne izjave o Miloradu Dodiku, stigao je i odgovor od ovog bh. novinara.

Hadžifejzovićev odgovor pogledajte OVDJE.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...