NEVIĐENA HAJKA NA HADŽIFEJZOVIĆA NA RTRS-u: "Povrijedio je i Dodika i sve koji su glasali za njega kao predsjednika Srpske"

Poručuje da Regulatorna agencija za komunikacije takvim izjavama mora stati u kraj.

  • Mini market

  • 31. Okt. 2022  

  • 4

"Senad Hadžifejzović je pozivom na ubistvo srpskog člana Predsjedništva BiH, povrijedio i Dodika i sve one koji su glasali za njega kao predsjednika Srpske", izjavio je Boško Јugović (SNSD), načelnik Pala.

Poručuje da Regulatorna agencija za komunikacije takvim izjavama mora stati u kraj.

"Mislim da se svi u Sarajevu i ne slažu sa njim. Postoji dobar dio ljudi koji je korektan i koji zaista imaju svoj stav. Najmanje što nam treba u ovom trenutku je da pojedinci daju sebi za pravo da etiketiraju određene političke situacije i da stavljaju nekome metu na čelo", kazao je Јugović za RTRS.

Podsjetimo, nakon što je iz RAK-a (Regulatorna agencija za komunikacije BiH) najavljeno da će uslijediti rigorozne mjere prema Senadu Hadžifejzoviću zbog navodne izjave o Miloradu Dodiku, stigao je i odgovor od ovog bh. novinara.

Odgovor Senada Hadžifejzovića pogledajte OVDJE.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...