HADŽIFEJZOVIĆ POZIVA MILINOVIĆA: „Ponesite argumente, dokaze, sve što imate, čekamo vas…“

Upućen je javni poziv direktoru RAK-a Drašku Milinoviću.

  • Mini market

  • 01. Nov. 2022  

  • 5

Regulatorna agencija je u nedjelju, na neradni dan, po skraćenom i hitnom postupku, osudila, presudila i unaprijed najavila najstrožije mjere i sankcije za FACE TV. 

-Zbog svega navedenog i brutalnog napada na FACE TV službenim putem i putem SMS poruke pozvali smo direktora RAK-a Draška Milinovića da gostuje u Centralnom dnevniku. Iako je SMS porukom odgovorio da će dobiti odgovor službenim putem, na mail je, službeno, samo stigla potvrda o prijemu maila, navode iz te televizije.

-Face TV poziva direktora RAK-a Draška Milinovića da gostuje u Centralnom dnevniku i javno, ovom najavom - dođe u CD, uživo, petak ili subota, te da obavezno sa sobom ponese argumente, dokaze, sve što ima, poručili su iz Face televizije.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...