ŽESTOKA REAKCIJA JELENE TRIVIĆ NA POTVRĐIVANJE REZULTATA IZBORA: "Ološ, antisrbi i pripadnici mafijaške hobotnice"

– Dok god živim, boriću se protiv te korumpirane pošasti koja nas je zadesila. Vidimo se večeras ispred RTRS u 18 časova! Odgovorne za izbornu krađu stići će kazne kad – tad – poručila je Trivićeva na Fesjbuku.

  • Politika

  • 02. Nov. 2022  02. Nov. 2022

  • 4

Uprkos negativnoj odluci Suda i CIK, borba mora da se nastaviti, izjavila je Jelena Trivić, kandidat PDP za predsjednika Republike Srpske na prošlim izborima.

Tvrdi da „lažne pobjednike, otimače Narodne volje, treba podsjećati ko su: ološ, antisrbi i pripadnici mafijaške hobotnice“.

– Dok god živim, boriću se protiv te korumpirane pošasti koja nas je zadesila. Vidimo se večeras ispred RTRS u 18 časova! Odgovorne za izbornu krađu stići će kazne kad – tad – poručila je Trivićeva na Facebooku.

Podsjećamo, nakon što je Sud BiH odbacio ili odbio sve izborne žalbe, Centralna izborna komisija BiH danas je potvrdila rezultate opštih izbora u BiH. Mjesec dana od zatvaranja birališta.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...