ŠOKANTNA NAJAVA ELONA MUSKA: "Bankrot nije isključen..."

Reuters je pokušao da stupi u kontakt sa Twitterom da bi dobio komentar, ali kako navodi, nije bilo odgovora.

  • HiTec

  • 11. Nov. 2022  

  • 2

Vlasnik Twittera Elon Musk rekao je zaposlenima da nije siguran kakve će biti finansijske mogućnosti kompanije i da bankrot nije isključen, javlja Reuters.

Reuters je pokušao da stupi u kontakt sa Twitterom da bi dobio komentar, ali kako navodi, nije bilo odgovora.

Novi vlasnik Twittera koji je i izvršni direktor proizvođača električnih vozila „Tesla“ i kompanije „Space X“, naglasio je da je nedavno prodao akcije „Tesle“ da bi „spasao Twitter“.

Prodaja 19,5 miliona dolara vrijednih akcija obavljena je po prosječnoj cijeni od oko 202 dolara po akciji, za razliku od 290 koliko je vrijednost akcija iznosila u augustu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...