OVO JE NAJVEĆI I NAJLUKSUZNIJI KRUZER NA SVIJETU: Isplovljava 2024. godine, a kada vidite šta sve ima PAST ĆE VAM VILICA

Na vrhu kruzera je AquaDome, koji će tokom dana imati sopstveni vodopad i pogled na okean, a u večernjim satima će se pretvoriti u centar za zabavu sa restoranima, barovima i predstavama.

  • HiTec

  • 11. Nov. 2022  11. Nov. 2022

  • 0

Kruzer “Icon of the Seas” već je oduševio svijet, a da nije ni isplovio! Riječ je o najvećem i najluksuznijem kruzeru na svijetu, koji se sprema da na svoje prvo putovanje krene u januaru 2024. godine.

Putnicima koji rezervišu smještaj na ovoj morskoj grdosiji od 365 metara, na raspolaganju će biti bazeni, vodopadi, tematski parkovi, zona za odmaranje i opuštanje, vodopad od 16 metara, barovi, bisokop, sala za karaoke, ogromna terasa i brojni drugi sadržaji.

Dio broda je čak osmišljen tako da djeluje urbano, nalik na Central Park u New Yorku. Može da primi 7.600 putnika i 2.350 članova posade. Ima 2.805 kabina.

Na vrhu kruzera je AquaDome, koji će tokom dana imati sopstveni vodopad i pogled na okean, a u večernjim satima će se pretvoriti u centar za zabavu sa restoranima, barovima i predstavama.

Ovaj luksuzni kruzer bit će opremljen najsavremenijim tehnologijama, uključujući i robotiku, a predsjednik i izvršni direktor firme u čijem je vlasništvu, Jason Liberty, kaže da je “Icon of the Seas” orijentisan na porodični odmor.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...