SELEKTOR BEĆIRAGIĆ PRESRETAN: “Nakon ove pobjede, uopšte me ne zanima Francuska"

Košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine upisala je veoma bitnu pobjedu u kvalifikacijama za Mundobasket. Zmajevi su bili bolji od Mađarske rezultatom 83:78.

  • Sport

  • 11. Nov. 2022  11. Nov. 2022

  • 0

Selektor Adis Bećiragić imao je mnogo problema sa sastavljanjem tima, ali je na kraju imao razloga za zadovoljstvo.

“Prije svega zahvalio bi se ovoj publici, ovim igračima. Mi smo svaki dan smo spoznavali da neko neće igrati. Danas je John u 12 sati rekao i ja ne mogu. A onda… Vidite sve. Ja ne znam šta reći, bojim se da ne izađem iz okvira kulture. Inače bih rekao mnogima svašta, ali hvala Bogu pobijedili smo”, rekao je selektor.

Osvrnuo se i na sam meč.

“Ovo je nešto veliko. Sa tehničke strane možemo reći da smo zonskom odbranom napravili razliku. Oni su kvalitetni da su nas uspjeli stići, ali razlika je u velikom srcu i zbog toga smo pobijedili”.

Upitan je selektor i o narednom meču, protiv selekcije Francuske.

“Nakon ove pobjede, uopšte me ne zanima Francuska. Hoću da se odmorim, da uživam sa ovim momcima, pa onda da razmišljamo o Francuskoj”, jasan je bio Bećiragić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...