HAOS U ENGLESKOJ PREMIER LIGI: Bacio dres navijačima, oni mu ga odmah vratili, intervenirala policija... (VIDEO)

Gostujući navijači stigli su na krajnji jug Engleske u nadi kako bi njihovi ljubimci mogli pobjeći s trenutnog 17. mjesta na tabeli, ali dočekalo ih je novo razočaranje.

  • Sport

  • 13. Nov. 2022  

  • 0

Everton je nastavio s lošim predstavama i upisao treći uzastopni poraz. Bez bodova su ostali na gostovanju kod Bournemoutha koji je slavio s 3-0. Gostujući navijači stigli su na krajnji jug Engleske u nadi kako bi njihovi ljubimci mogli pobjeći s trenutnog 17. mjesta na tabeli, ali dočekalo ih je novo razočaranje.

Nakon utakmice, pristaše Evertona nisu ostale dužne svojim igračima, a najveće poniženje pretrpila je najveća klupska zvijezda - Alex Iwobi. Nigerijski reprezentativac odlučio je baciti dres među okupljenu masu na tribini, ali čim ga je bacio, jedan od navijača odmah mu ga je vratio. Situacija je eskalirala, a u dramu se morala uplesti i policija.

Razjarene navijače pokušao je smiriti i Frank Lampard, koji im se pokušavao izviniti, međutim, nije uspio u svom naumu. Bivšem engleskom reprezentativcu, trenerska stolica sve više se trese i upitno je koliko će uprava Evertona imati strpljenja s njim na klupi. Sedmi je to poraz Evertona u ovoj sezoni Premier lige.

Pogledajte video.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...