MILAN POPOVIĆ SE RASPRIČAO: "Severinu sam 'smuvao' za pet minuta. Ona uđe i šarmira 100 ljudi, pregazi ih i ide dalje..."

“Kralj bakra” je opisao kako su se Severina i on upoznali

  • Estrada

  • 13. Nov. 2022  

  • 1

Milan Popović i Severina upoznali su se, kako je biznismen to opisao, slijedom slučajnosti, a iz zajedničke veze imaju sina Aleksandara.

“Kralj bakra” je opisao kako su se Severina i on upoznali, pa i o tome kako ju je osvojio za 5 minuta, zbog neke vrste izazova od kapetana broda.

“Bio sam u Budvi na brodu i razgovarao sam telefonom s nekom drugom hrvatskom pjevačicom. Uglavnom, imao sam djevojku Miju kapetana koja je bila veliki zafrkant i koja je znala s kim pričam. Kada sam završio razgovor, došla ona kod mene i kaže ‘lako je tebi pričati s njom, ali hajde smuvaj Severinu’. Ja na to kažem da mi treba samo 5 minuta da je smuvam. Tako se i desilo. Bilo je tih nekih slučajnosti koje su dovele do našeg upoznavanja i našeg odnosa”, rekao je biznismen u razgovoru za Kurir.

‘Svaka djevojka ima kućni video, ne smeta mi to’

Potom je komentirao Severinin kućni video.

“Imao sam dva kluba u Moskvi i jedan u Miamiju, samim tim sam upoznao mnogo žena, koje i dalje poznajem i svaka od njih ima neki kućni video. Jedina je razlika jer je ova izašla u javnost, a ostali nisu. Znao sam sa Severinin snimak, gledao sam ga kao i svi, samo se ne sjećam gdje. To ne bih stavio kao manu nekome, tvrdim da skoro svaka djevojka ima neki kućni video”, rekao je Popović.

‘Severina će pokušati šarmirati 100 ljudi, a onda ih pregaziti’

Onda je još malo govorio o Severini i njezinom šarmu.

“Severina kada uđe u prostoriju gdje je 100 ljudi pokušat će šarmirati svih sto ljudi, i onda će pregaziti preko tih 100, ptići u iduću prostoriju i tamo pokušati šarmirati idućih 100 ljudi”, rekao je i dodao da hrvatska pjevačica ima izuzetan talent šarmiranja.

“Nažalost, taj šarm ne može dugo trajati”, zaključio je.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...