S PRAVOM PONOSNA: 54-godišnja zvijezda Baywatcha opet oduševila fotografijama u donjem rublju (FOTO)

"Živim u izobilju kada su muškarci u pitanju, tako da nikad nisam bez muškarca ako to ne želim, ali uglavnom više volim biti sama", rekla je i objasnila da je zatupljujuće "kad te toliko muškaraca želi, ali te niko ne voli".

  • Sex i grad

  • 14. Nov. 2022  14. Nov. 2022

  • 0

Zvijezda "Baywatcha" Donna D‘Errico, poznata po svojim fotografijama u Playboyju,na Instagramu je podijelila još jednu u nizu svojih atraktivnih fotografija.

Mnogima poznata po zanosnoj figuri i plavoj kosi iz dana serije "Baywatch", D‘Errico je oduševila pratitelje izazovnim pozama. Ovaj put, 54-godišnja glumica i bivša djevojka basista Motley Cruea, Nikkija Sixxa, nosila je čipkasto crno donje rublje i pozirala u svojoj spavaćoj sobi.

Ova objava dolazi netom nakon što je podijelila da je usamljena u Los Angelesu jer nije uspjela pronaći muškarca koji je voli onakvu kakva jest.

"Alexa, pusti ‘Girl on Fire‘ Alicije Keys", napisala je TV i filmska zvijezda u opisu fotografije koju je podijelila sa svojih 1,1 miliona pratitelja.

Inače, ovog vikenda, zvijezda je objavila stariju fotografiju dok je govorila o tome kako joj se "dive, ali ne i da je vole".

"Nisam anđeo. Napravila sam neke upitne stvari. Neke potpuno svjesna o tome što radim i kojih se sjećam. Neke kad nisam bila pri sebi i kojih se ne želim sjećati", započela je svoju priču. Tada je napisala da želi voljeti i biti voljena.

"Živim u izobilju kada su muškarci u pitanju, tako da nikad nisam bez muškarca ako to ne želim, ali uglavnom više volim biti sama", rekla je i objasnila da je zatupljujuće "kad te toliko muškaraca želi, ali te niko ne voli". Donna shvaća da namjerno korištenje seksipila otežava ljudima da cijene druge stvari o pojedincu, no tvrdi da se pomirila s tim.

Nadalje, napisala je kako misli da nas sve naše odluke u životu, dobre i loše, oblikuju u ono što danas jesmo.

Podsjetimo, zvijezda je bila meta kritika ranije ove godine kada su joj rekli da je prestara da bi pozirala u oskudnom donjem rublju ili kupaćim kostimima.

"Osjećam se vraški seksi", odgovorila je ubrzo nakon toga.

"Muškarci mi daju komplimente, a ja ih jedem. Pustite me da živim. Kad budem imala 80, osvrnut ću se unatrag i biti sretan što sam ovo radila dok sam bila zgodna", zaključila je.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...