NA OVO SE DUGO ČEKALO: Novak Đoković dobio odgovor iz Australije...

Đoković je trebalo da brani trofej iz 2021, do čega nije došlo.

  • Sport

  • 15. Nov. 2022  

  • 1

Najbolji srbijanski teniser Novak Đoković moći će igrati na Otvorenom prvenstvu Australije, nakon što mu je odobrena viza, otkivaju australijski mediji, a prenosi Reuters. 

U januaru 2022. godine Novak Đoković nije mogao da učestvuje na Australian Openu, jer nije bio vacinisan protiv covida. Australijske vlasti su mu zabranile ulazak na tri godine i deportovan je van zemlje poslije boravka.

Đoković je trebalo da brani trofej iz 2021, do čega nije došlo. Priliku za jubilarni 10. Australijan open imaće već na startu naredne sezone.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...