VUKANOVIĆ OPET PRAVIO HAOS U NSRS-u: Držao transparent "Uzurpator nikad sit, ko braća su on i Šmit" (VIDEO)

Vukanović je držao transparent na kojem je pisalo "Uzurpator nikad sit, ko braća su on i Šmit", nakon čega ga je obezbjeđenje pokušalo izvesti iz sale.

  • Politika

  • 15. Nov. 2022  

  • 0

U Banjoj Luci počela je konstituirajuća sjednica Narodne skupštine Republike Srpske, a poslanik Nebojša Vukanović je ponovo pravio haos, dobacivao, vikao te pokazivao transparent.

Tokom predlaganja dnevnog reda, poslanik Nebojša Vukanović iz skupštinskih klupa vikao je "je li vam sad valja Suad (Arnautović)" i "vrati nam pokradene glasove".

Također, Vukanović je držao transparent na kojem je pisalo "Uzurpator nikad sit, ko braća su on i Šmit", nakon čega ga je obezbjeđenje pokušalo izvesti iz sale.

Inače, Vukanović je dio opozicionih snaga u Republici Srpskoj koje tvrde da su protekli Opći izbori u Bosni i Hercegovini obilježeni neregularnostima i krađom glasova.

Opozicija iz RS-a, predvođena Jelenom Trivić, Branislavom Borenovićem, Mirkom Šarovićem i Nebojšom Vukanovićem, predala je sredinom oktobra Tužilaštvu BiH krivičnu prijavu protiv stotinu osoba zbog izbornih krađa.

(Klix.ba)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...